Hou jij van uitdagingen en ben jij een ster in orderpicken? Dan zoeken wij jou! Jolie Noé is een razendsnel groeiende webshop in dameskleding. We bezorgen dagelijks heel veel pakketjes bij onze klanten. Vanwege de snelle groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste orderpickers. 

Wat ga je doen? 
Als orderpicker zorg jij ervoor dat onze klanten op het juiste moment de juiste producten ontvangen. Je bent dus onmisbaar! Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, verzamelen en verzendklaar maken van de items uit de shop. Dit is niet je enige taak. Jouw functie omvat onder andere onderstaande taken:

* uitpakken en/of sorteren van binnenkomende goederen en pakketten
* orders verzamelen en verpakken
* orders controleren op kwaliteit en hoeveelheid
* melding maken van eventuele fouten of vertragingen
* op orde houden van het magazijn
* inventariseren en eventueel aanvullen van voorraden
* adreslabels printen
* labelen van het magazijn

Wie ben jij? 
Jij bent die enthousiasteling waar we naar zoeken! Je werkt secuur en met een lach op je gezicht. Je vindt een gezellige werksfeer met je collega’s erg belangrijk. Tevens beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het magazijn is jouw domein. Je bent minimaal 28 uur - 4 dagen - beschikbaar. Werkervaring als orderpicker is geen must!

Wij bieden een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden. Wil jij werkzaam zijn binnen een super dynamische, jonge onderneming, dan heb je ons gevonden!

Stuur jouw cv met motivatie naar koen@jolienoe.nl, en wie weet maken we dan binnenkort kennis!