Welke betalingsmogelijkheden kan ik gebruiken?
Je kunt bij ons betalen via iDEAL of Creditcard.


Kan ik betalen met een Gift Card of kortingscode?
Ja zeker. Heb je een kortingscode of Gift Card van Jolie Noé dan kun je deze inwisselen. Je kunt de code invoeren op de checkout pagina.
Gift Cards van derden (zoals bijvoorbeeld Fashioncheque) kun je helaas niet inwisselen in onze webshop.


Ik heb een Gift Card gekregen, hoe kan ik deze verzilveren?
Wat leuk dat je een Gift Card hebt gekregen om bij ons te shoppen! Wanneer je al jouw favoriete items in je winkelmandje hebt geplaatst, kun je door naar afrekenen. Aan de achterkant van jouw Gift Card vind je jouw unieke code. Deze code kun je gebruiken om je Gift Card te verzilveren.

In het betaalproces kun je kiezen voor een kortingscode of cadeaubon. Hier vul je jouw unieke code in. Het beschikbare bedrag op je Gift Card wordt automatisch verrekend. Staat er dan nog een bedrag open? Dan kun je dit afrekenen met iDEAL of Creditcard.


Wat kan ik doen als mijn kortingscode of Gift Card niet werkt?
Wat vervelend dat het niet lukt om jouw kortingscode of Gift Card in te wisselen. Onze klantenservice helpt je graag verder, maar je kunt zelf al een aantal dingen doen om te controleren waarom jouw kortingscode of Gift Card het niet doet:

- Is jouw kortingscode of Gift Card nog geldig?
- Heb je de code correct ingevuld?
- Heb je de kortingscode al eens eerder gebruikt? Deze is vaak maar 1x te gebruiken.
- Heb je de Gift Card al eens gebruikt en staat het bedrag van de Gift Card nu op €0? Dan is het saldo op jouw Gift Card op en niet meer te gebruiken.
    Heb je bovenstaande punten doorgelopen en nog geen antwoord waarom jouw kortingscode of Gift Card niet werkt? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@jolienoe.nl. Dan kijken we graag met je mee. 


    Ik ben mijn kortingscode vergeten in te vullen. Wat kan ik nu doen?
    We snappen dat dat vervelend is en denken graag met je mee. Wanneer je de kortingscode vergeten bent in te vullen, mag je onze klantenservice een mail sturen met het ordernummer van je bestelling. Mocht de korting geldig zijn op jouw bestelling, zullen we de korting achteraf voor je verrekenen. Dit kunnen we doen op het moment dat je besloten hebt welke item(s) je wilt houden. Je kunt dit ons per mail laten weten.
    Let op! Bovenstaande geldt alleen voor een persoonlijke kortingscode. Algemene kortingscodes met een beperkte geldigheidsduur zijn niet met terugwerkende kracht te verrekenen.